Logo

Koersbeweging 2027

Deze week waren we met al onze medewerkers bij elkaar in de Oude Kerk. Op deze prachtige locatie in Delft werd de nieuwe koersbeweging 2027 gelanceerd met de titel ‘Samen het goede oefenen’.

De komende jaren geeft de koersbeweging richting aan ons handelen. Tegelijkertijd biedt deze koers ruimte voor specificatie die passend is bij de context van onze scholen zelf. We steunen elkaar in de reis die we gaan maken naar de toekomst. Daarvoor hebben we ieders talenten en wijsheid nodig.
En voor die toekomst hebben we nog een stap gezet middels de lancering van de nieuwe huisstijl van SCO Delft. Een huisstijl waarin oude kleuren bewaard zijn gebleven, maar waarbij er ook een verfrissingsslag is gemaakt met de toevoeging van een nieuwe warme kleur en vorm. Het mag duidelijk zijn ‘SCO Delft, jouw plek’!. De invoering van de huisstijl doen we stap voor stap. Het oude beeldmerk zal steeds meer vervangen worden door het nieuwe beeld.

De inspirerende middag werd afgesloten met de rake woorden van Karim Amghar die ons uitdaagde tot het hebben van hoge verwachtingen van onze leerlingen.Vanuit onze kernwaarden: vertrouwen, ontwikkeling, uniciteit en verbondenheid kijken we uit naar de toekomst.


 

 
Terug naar nieuwsoverzicht